Verbouwing

Klusdag 9 oktober

Zaterdag 9 oktober organiseren we de laatsteĀ klusdagĀ van de verbouwing! Kom je ons nog Ć©Ć©n keer helpen om alles in en rond de kerk zo goed

Lees Meer Ā»

Klusdag 24 juli

24 juli vindt er opnieuw een klusdag plaats rond de kerk. Deze keer zullen we met name het buitenterrein rond De Rank verder gaan opknappen,

Lees Meer Ā»

Wat gaat er gebeuren?

Het ontwerp gaat uit van de afbraak van De Rank en de andere bijgebouwen. In plaats daarvan wordt aan de kerkzaal een nieuw gedeelte gebouwd, met een ruime entreehal en verschillende ruime zalen.

Bouwen aan de toekomst

De verbouwing van de kerk gebeurt met het oog op de toekomst. Bij de keuzes die worden gemaakt is veel aandacht voor duurzaamheid. De nieuwe kerk wordt gebruiksvriendelijk en toegankelijk ingericht.

Schetsen en indeling

Op deze tekening ziet u hoe de indeling van onze vernieuwde kerk eruit gaat zien.Ā Hierbij is zoveel als mogelijk recht gedaan aan de wensen van alleĀ gebruikers van de kerk. Op zondag 23-09-2018 zijn de schetsen aan de gemeente gepresenteerd, onder voorbehoud van kleine wijzigingen.Ā Het ontwerp is gemaakt door Lugten MalschaertĀ Architecten.

Projectcommissie

Om de verbouwing van het kerkgebouw goed te organiseren, heeftĀ de kerkenraadĀ de projectcommissie aangesteld. De commissie is opgerichtĀ om de kerkenraad teĀ adviseren over de verbouw van de kerk. Dit advies hebben wij aan de kerkenraad aangeboden. Momenteel zijn wij actief in de uitvoering hiervan.

Informatie en vragen
We informeren u over de voortgang van de verbouwing via de website en het kerkblad Kerk op Dordt. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de secretaris van de projectcommissie: A.J. de Leeuw van Weenen.

Voorzitter

Frans Pieters

Secretaris

Aat de Leeuw van Weenen

Bouwteam

Jack de Jong

Inrichting

Dirk Frans

Ontwerp

Mirjam Flach

Techniek

Gert-Jan Flach

Logistiek

Marc Verschure

Financiƫn

Wim Nobel

Communicatie

Wim Korving