Verbouwing

Klusdag 9 oktober

Zaterdag 9 oktober organiseren we de laatste klusdag van de verbouwing! Kom je ons nog één keer helpen om alles in en rond de kerk zo goed

Lees Meer »

Klusdag 24 juli

24 juli vindt er opnieuw een klusdag plaats rond de kerk. Deze keer zullen we met name het buitenterrein rond De Rank verder gaan opknappen,

Lees Meer »

Nieuws uit de kerkenraad

Woensdag 21 april vond de officiële oplevering plaats van de verbouwde kerk en de nieuwbouw. Na een lang voortraject (de eerste plannen werden al in

Lees Meer »

Wat gaat er gebeuren?

Het ontwerp gaat uit van de afbraak van De Rank en de andere bijgebouwen. In plaats daarvan wordt aan de kerkzaal een nieuw gedeelte gebouwd, met een ruime entreehal en verschillende ruime zalen.

Bouwen aan de toekomst

De verbouwing van de kerk gebeurt met het oog op de toekomst. Bij de keuzes die worden gemaakt is veel aandacht voor duurzaamheid. De nieuwe kerk wordt gebruiksvriendelijk en toegankelijk ingericht.

Schetsen en indeling

Op deze tekening ziet u hoe de indeling van onze vernieuwde kerk eruit gaat zien. Hierbij is zoveel als mogelijk recht gedaan aan de wensen van alle gebruikers van de kerk. Op zondag 23-09-2018 zijn de schetsen aan de gemeente gepresenteerd, onder voorbehoud van kleine wijzigingen. Het ontwerp is gemaakt door Lugten Malschaert Architecten.

Projectcommissie

Om de verbouwing van het kerkgebouw goed te organiseren, heeft de kerkenraad de projectcommissie aangesteld. De commissie is opgericht om de kerkenraad te adviseren over de verbouw van de kerk. Dit advies hebben wij aan de kerkenraad aangeboden. Momenteel zijn wij actief in de uitvoering hiervan.

Informatie en vragen
We informeren u over de voortgang van de verbouwing via de website en het kerkblad Kerk op Dordt. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de secretaris van de projectcommissie: A.J. de Leeuw van Weenen.

Voorzitter

Frans Pieters

Secretaris

Aat de Leeuw van Weenen

Bouwteam

Jack de Jong

Inrichting

Dirk Frans

Ontwerp

Mirjam Flach

Techniek

Gert-Jan Flach

Logistiek

Marc Verschure

Financiën

Wim Nobel

Communicatie

Wim Korving