Jeugdactiviteiten

Walk-inn

Regelmatig op vrijdagavond is er Walk-inn voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Soms wordt er dan geknutseld of een spel gedaan in jeugdhonk “De Tros”. Er is natuurlijk ook tijd om gewoon lekker te kletsen met vrienden en vriendinnen, of te voetballen, te darten of tafeltennissen. Als het weer het toelaat gaan we er ook weleens op uit om bijvoorbeeld een vossenjacht of een ander spel te doen. Je bent van harte welkom op deze Walk-inn’s. Er is altijd leiding aanwezig.  Zij zorgen dat er ook iets te eten en te drinken is.

Seven+

Een activiteit voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar: Jongeren doorlopen in 1,5 jaar tijd zeven activiteiten, gebaseerd op de zeven werken van barmhartigheid. In een laagdrempelig en divers programma ervaren jongeren hoe mooi het is om te zorgen voor een ander. Ontspannend, gezellig, actief, soms een beetje spannend, maar altijd gericht om de ander te helpen.

Yadah
Vrijdagavond is er iedere twee weken Yadah. Yadah is een clubavond voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin we met elkaar ontspannen, spelletjes doen en we met elkaar in gesprek gaan over ons geloof.  Wil je een keertje komen kijken wat je van Yadah vindt? Dat kan!  Je mag gewoon binnenlopen en Yadah even ‘uitproberen’ en natuurlijk hopen we je er dan in de toekomst vaker te zien! De actuele data voor de bijeenkomsten zijn te vinden op de website van De Wijnstok.

Yadah+ 
Yadah+ is voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar. We eten elke maand op zondagavond om 18:00 uur bij verschillende gemeenteleden. De jongeren en de gemeenteleden eten gezellig met elkaar en bespreken samen geloofsthema’s en andere thema’s die de jongeren bezighouden.