1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Schetsen verbouwing

Dankzij alle input vanuit de groepen die van de kerk gebruikmaken, is een goed beeld ontstaan van alle wensen voor het toekomstige kerkgebouw. Dit is door de projectcommissie vertaald naar een ontwerpschets: een eerste schets van het aanzicht en de indeling van de vernieuwde kerk.

 

Schets1

Schets2

 

Schets 1 toont het vooraanzicht van het te verbouwen kerkgebouw. Schets 2 geeft een eerste weergave van een mogelijke indeling van het gebouw. De ruimte komt qua oppervlakte en aantal vertrekken overeen met het huidige gebouw. Door op de schets te klikken kunt u de afbeelding nog vergroten.

 

Zondag 7 januari is deze ontwerpschets na de kerkdienst aan de gemeenteleden getoond. Henk Harmsen, voorzitter van subcommissie Ontwerp, heeft namens de projectcommissie een toelichting gegeven bij de schetsen. Daarna was er in de Tuinzaal gelegenheid om te reageren op het ontwerp.

 

De secretaris, Aat de Leeuw van Weenen, kijkt tevreden terug: “Van de gelegenheid om toelichting te vragen werd behoorlijk gebruik gemaakt. Ook werden er een verschillende suggesties aangedragen. Deze zullen door de projectcommissie worden meegenomen in het verdere proces.”

 

Ook zondag 14 en 21 januari is er na de kerkdienst gelegenheid om te reageren op het ontwerp. De projectcommissie zal dan in de Tuinzaal present zijn om uw opmerkingen in ontvangst te nemen en uw vragen te beantwoorden.

 

Informatie

De projectcommissie is al geruime tijd actief. De commissie bestaat uit de volgende subcommissies: Financiën, Ontwerp, Inrichting, Techniek en Communicatie. Voor vragen of opmerkingen over de verbouwing kunt u contact opnemen met de secretaris: A.J. de Leeuw van Weenen.