1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Rommeldam weer achter de rug

Het is nu toch echt weer voorbij. Rommeldam 2018 is historie.

Op de medewerkersavond, woensdag 6 juni, konden we een mooi bedrag bekendmaken Dat ten gunste komt aan de Diaconie en de kerk. We willen alle medewerkers uiteraard heel hartelijk danken voor hun inzet!

 

Tijdens zijn welkomstwoord benadrukte de voorzitter dat de hulp in de week voor Rommeldam en de maandag en dinsdag na Rommeldam erg tegen is gevallen. Vooral op de woensdag voor Rommeldam, toen de kelder leeggemaakt moest worden en de boegsprietbak moest worden opgebouwd, waren er te weinig vrijwilligers. Ook de maandag na Rommeldam was er nog het nodige op te ruimen, ook toen was de hulp zeer beperkt. Bij deze een oproep om daar voor volgend jaar nu al rekening mee te houden.

 

Voor de rest was het natuurlijk weer een zeer geslaagd evenement met uitstekend weer voor een rommelmarkt, is alles toch prima verlopen en kunnen we terugkijken op een heel gezellige dag. Dus nogmaals alle medewerkers en ook alle sponsoren heel hartelijk dank. We hopen dat u er allemaal weer bij bent op 25 mei 2019 voor de 44ste Rommeldam.