1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Kerstherberg weer open

Het is een goede traditie om op hoogtijdagen bij elkaar te zijn, te praten, te eten en te delen. Op tweede kerstdag, opent de kerstherberg in De Rank, Dubbelsteynlaan-west 70, zijn deuren om 10.30 tot 19.00 uur. Vanuit de gedachte dat mensen zuinig moeten zijn op tradities wil de diaconie een open huis organiseren voor die mensen in de wijk, uit de gemeente of daarbuiten, die deze dag graag naar de kerstherberg willen komen.

 

Iedereen is welkom voor koffie, een drankje en een spelletje. Tussen de middag wordt gezorgd voor soep en een broodje. We lezen het kerstverhaal, zingen kerstliederen en spelen ‘s middags de bekende spelletjes. We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een warme maaltijd.

 

U kunt langskomen voor alleen een praatje en een kopje koffie, maar de gehele dag blijven kan ook. Wilt u meedoen aan de maaltijd meldt u dan, in verband met de inkopen, aan via diaconie@pkndubbeldam.nl

 

Vrijwilligers staan klaar om de bezoekers een gezellige dag te bezorgen. Zoals gebruikelijk is in een kerstherberg alles gratis. Bij de uitgang staat wel een bus voor uw vrijwillige bijdrage. Met dit geld proberen we de kerstherberg kostendekkend te houden.