1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

GoedeDoelenMarkt 2018

 

 

Op zaterdagmiddag 17 november, van 14:00 tot 17:00, organiseert de diaconie in samenwerking met de commissie ZWO van de wijkgemeente Dubbeldam een GoedeDoelenMarkt. Deze GoedeDoelenMarkt zal plaatsvinden in de Rank, Dubbelsteijnlaan-West 70.

 

Tijdens deze GoedeDoelenMarkt kunt u kennismaken met goede doelen waarvoor de diverse gemeenteleden van de protestantse wijkgemeente Dubbeldam zich vaak al jarenlang onbaatzuchtig inzetten. Voor veel mensen is dit goede doelenwerk een manier om handen en voeten te geven aan hun geloof.

 

Aan de deelnemers is gevraagd om u te informeren over het doel waarvoor ze zich inzetten. Tegelijk hebben ze de mogelijkheid om allerlei (zelfgemaakte) cadeautjes en producten te koop aan te bieden waarmee u deze goede doelen kunt ondersteunen. Verder is er van alles anders te beleven en natuurlijk is er koffie, thee en limonade, maar ook zelfgemaakte hapjes.

 

Ook dit jaar weer HEEL DE WIJNSTOK bakt! De opdracht dit keer is om een heerlijke cake te bakken en in te leveren. Opgeven VOOR donderdag 9 november 12.00 uur bij Ivonne Brienesse of via ons mailadres. diaconie@pkndubbeldam.nl                      

Het belooft weer een heel interessante middag te worden!