1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Gemeenteweekend verplaatst naar oktober

Beste deelnemer,

 

Deze week hebben we je laten weten dat het gemeenteweekend van 20 – 22 maart niet door kan gaan. Dit in navolging van de maatregelen die de regering heeft opgelegd in verband met het Coronavirus.

 

Gisteren hebben we het aanbod gekregen van De Hoof om het weekend te verzetten naar 23 – 25 oktober. Dit is het laatste weekend van de herfstvakantie. Dat aanbod hebben we geaccepteerd. Wegens overmacht zouden we anders vrijwel al ons geld kwijt zijn geweest.

 

We hopen van harte dat je weer meegaat. Mocht je echt niet kunnen, wil je dit dan zo snel mogelijk laten weten door contact op te nemen met één van ons of door een e-mail te sturen. We zullen dan proberen zoveel mogelijk van het betaalde bedrag terug te storten (immers, bij minder deelnemers zal het kostenplaatje wijzigen).

 

Op De Hoof hebben we een andere accommodatie toegewezen gekregen, we gaan naar Hoeve Nolleken (in plaats van Ter Hofstad). De faciliteiten en de indeling van de kamers zijn iets anders maar ook dit is een prachtige accommodatie. Neem gerust vast een kijkje: http://www.dehoof.nl/nl/spiritueel/accommodaties/hoeve-nolleken

 

We zijn dankbaar dat we dit met De Hoof zo hebben kunnen oplossen en hopen op een mooi weekend met elkaar in oktober!

 

 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met één van ons

Marijke Koppelaar 06 – 2843 8183

Ria Kolsters             078 - 6163 254 of 06 – 4108 0109

Inge Verhoef           06 – 1215 4463

of via de mail          gemeenteweekend@pkndubbeldam.nl

 

 

Hartelijke groet van de werkgroep gemeenteweekend 2020,

Erwin Belder, Rudi van Doorn, Ria Kolsters, Marijke Koppelaar, Miranda van Meeteren, Angelique van Tuijl en Inge Verhoef