1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Doe mee met de huwelijkscursus

Op woensdag 6 maart start in onze gemeente de Marriage Course, geleid door Dirk en Nel Frans, en Tom en Aryanne Kolsters. De cursus is bedoeld voor getrouwde en samenwonende stellen. Het maakt niet uit of je twee of twintig jaar samen bent. De cursus bestaat uit zeven avonden. Elke avond begint met een introductie op het thema van de avond door Dirk en Nel Frans, afgewisseld door Tom en Aryanne Kolsters. De cursus zelf doorloop je echt met zijn tweeën. Er zijn wel momenten met de groep, maar het merendeel doe je samen. Dit zijn onder andere de onderwerpen:

-       Sterke fundamenten leggen,

-       De kunst van het communiceren,

-       Conflicten oplossen

-       De Kracht van vergeving.

Dit zei een stel dat de vorige keer de cursus heeft doorlopen: ‘Het was goed en opbouwend om te investeren in ons huwelijk. Je gaat samen in gesprek over onderwerpen waar je in de dagelijkse praktijk niet altijd aan toe komt. Waardevol; gewoon doen ...!’

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 20 februari door een mail te sturen naar tomkolsters@gmail.com. De cursus gaat door als minimaal vier stellen zich aanmelden. Meer informatie vind je ook op de website www.pkndubbeldam.nl.

Dirk en Nel Frans

Tom en Aryanne Kolsters