1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Bouwen aan een cacaocentrum in Ecuador

Komende zomer gaat Ilona van Wingerden weer met World Servants op reis. Dit keer zal ze opnieuw afreizen naar Zuid-Amerika, om in Ecuador mee te helpen aan de bouw van een cacaocentrum, zodat de boeren hun cacao beter kunnen verwerken tot chocolade en hier een betere prijs voor kunnen vragen.

 

Wilt u Ilona en het project ook steunen? U kunt bij Ilona repen Tony’s Chocolonely van 180 gram bestellen voor € 3,- per stuk, de limited editions voor € 3,75. Daarnaast zijn er ook Wilhelmina-pepermunten en voor de liefhebbers Topdrop te koop. U kunt ook nog altijd taart bij haar bestellen.

 

Oliebollen voor Ecuador

Ook dit jaar kunt u natuurlijk weer oliebollen bestellen. De opbrengst van de oliebollen zal ook geheel ten goede komen aan het bovenstaande project van Ilona in Chocodamas, Ecuador. Net als bij de voorgaande edities van de oliebollenactie, zullen ook dit jaar de oliebollen gebakken worden door Bakker Korteweg.

De prijzen:

- Oliebollen, 11 voor € 9,75 (€ 0,95 per stuk)

- Appelbeignets, 5 voor € 8,75 (€ 1,75 per stuk)

 Op maandag 31 december kunt u de oliebollen tussen 9.30 uur en 12.30 uur ophalen op Beukenlaan 19, 3319 SB, of deze laten bezorgen tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Bezorgkosten: € 1,- binnen Dubbeldam, € 2,50 buiten Dubbeldam. Bent u 75 jaar of ouder dan is de bezorging gratis.

U kunt oliebollen bestellen tot en met vrijdag 28 december.

Bestellen kan per mail, u krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling. U kunt ook gebruik maken van de oliebollenbus, die vanaf 2 december weer in de hal van de kerk staat.