Nieuws

Nieuws uit de kerkenraad

Inmiddels is het kerkenwerk weer opgestart. Ondanks alle beperkende corona-maatregelen proberen we met elkaar toch wegen te blijven zoeken om ons gemeente-zijn invulling te geven.

Lees Meer»

Gebedsapp

Zoals je wellicht weet, wordt er vanuit onze kerk om de veertien dagen een gebedsbijeenkomst gehouden. Niet iedereen heeft de gelegenheid en/of de behoefte om

Lees Meer»

Terugblik op startweekend

We kijken terug op een bijzonder startweekend. Op zaterdagavond was er een running-diner. Goed om samen te eten met elkaar! Op zondagmorgen was er de

Lees Meer»

Tijdelijke Locatie Herstelcafé

Na maanden gesloten te zijn geweest hoopt het herstelcafé in september haar deuren weer te openen.
Dubbeldamse Postduivenvereniging, Gravensingel 110 (bij het zwembad). We kunnen de ruimte huren op de woensdagmiddag van 13.45u tot 15.45u. 

Lees Meer»

Klussers gezocht!!

Komende zaterdag 29 augustus is er opnieuw een klusdag in de kerk. We zoeken nog handige helpers om de vloer uit te breken. Je bent van harte welkom!

Lees Meer»

Leegruimen van De Rank

Op zaterdag 18 juli zal De Rank worden leeggeruimd. In De Rank staan dozen en kasten klaar voor transport. Meld u nu aan bij Jonneke om mee te helpen.

Lees Meer»

Nieuwsbrief 25 juni

Dit is de laatste nieuwsbrief. Vanaf juli zal alle communicatie weer via het kerkblad “Kerk op Dordt” plaats gaan vinden en wordt een selectie hiervan weer op onze website geplaatst.

Lees Meer»

Contract getekend!

Vandaag werd het bouwcontract getekend voor de aanstaande verbouwing van de kerk en de bijbehorende kerkelijke gebouwen.

Lees Meer»