Mannenbeweging

We zien dat er een behoefte is bij mannen om elkaar te ontmoeten. Jong leert van oud en oud leert van jong. Vanuit een helder christelijk uitgangspunt, waar elke man, gelovig of niet bij aan kan sluiten. Zo willen we mannen bereiken die verlangen (of op zoek zijn) naar een leven met God en bewust hun rol willen vervullen in het gezin, in de gemeente en maatschappij.

Activiteiten

We organiseren een aantal activiteiten per jaar waar we met elkaar in gesprek gaan, we borrelen wat en brengen tijd met elkaar door. Zo hebben we de afgelopen jaren verschillende thema-avonden georganiseerd, waaronder ‘Christen zijn op het werk’, ‘Man, waar ben je’, ‘Ik vergeef je, kl**tzak’ en muziekbeleving.

Heb je zelf een idee?

De basisactiviteiten zullen deels zelf georganiseerd worden, maar we geloven ook in aansluiting bij al bestaande netwerken en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan het karakterweekend van de vierde Musketier of 1 van de vele andere initiatieven van kerken en organisaties. Heb je een idee? Laat het ons weten en we maken er wat moois van.

Contactpersonen

Heb je een vraag, opmerking of wil je mee helpen deze beweging op gang te houden? Neem dan contact op via mannenbeweging@pkndubbeldam.nl.

Wouter de Bruin
Leo van Wingerden
Erwin Belder
Peter Barmentlo.