Lichtjestocht

De Protestantse wijkgemeente Dubbeldam gaat weer de straat op met een prachtig verhaal: Jezus is geboren! Beleef het kerstverhaal door mee te lopen met één van de herders tijdens deze bijzondere wandeling. De tocht is ongeveer één kilometer lang en geschikt voor alle leeftijden. Een gedeelte van de route gaat door het park.

Wil je meelopen? Schrijf je hier in. Vanaf 1 december kan er aangemeld worden. Er kunnen maximaal 30 mensen bij de herder in een groep. De tocht start en eindigt in de hal van De Wijnstok. Na afloop ben je van harte welkom in de Maranathazaal (in De Wijnstok), hier kun je engelen horen zingen en is er wat lekkers.

Leuk als elke deelnemer een eigen lampion bij zich heeft tijdens de wandeling!

Hartelijke groeten van het lichtjestocht team,
Danielle Hulleman, Jeanette de Vlaming, Marjan Broere, Nelleke Bras en Marijke Koppelaar

Wanneer
Zaterdag 16 december 2023

Tijd
Om 17.00 start de eerste groep, elke 10 minuten kun je met een herder mee op pad.

Aanmelden
Ja. Iedereen die mee wil lopen moet zich aanmelden, ook begeleiders van kinderen, opa’s, oma’s en buurkinderen. Via de aanmeldknop zie je welke tijd er vrij is en hoeveel plaatsen er nog open zijn. Na het aanmelden krijg je een mail ter bevestiging.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet? Laat dit ons dan weten via een mail naar lichtjestocht@pkndubbeldam.nl

Vol
Als je graag mee wilt lopen maar ziet dat de groepen al vol zijn, kom dan om 18.30 uur naar de hal van de kerk, om 18.40 gaat de laatste herder op pad. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven.

Start
Graag 10 minuten van tevoren melden in de hal van de kerk, Dubbelsteynlaan West 70 in Dordrecht. De herder vertrekt op tijd.

Kosten
Meelopen is gratis. Aan het begin en na afloop is het mogelijk een (vrijwillige) bijdrage voor de gemaakte kosten te doneren.

Kinderen
Van harte welkom! Wel onder begeleiding.

Parkeren
Op het nabij gelegen Damplein of omgeving.

Heb je nog vragen?
Stuur een mail naar lichtjestocht@pkndubbeldam.nl

Aanmelden