Kerktijd

Aanmelden kerktijd

Het zal duidelijk zijn dat het in deze periode niet mogelijk is om spontaan naar de kerk te komen om de eredienst mee te maken. Het inplannen en volboeken van de diensten met een maximale bezetting van 200 personen is niet eenvoudig en we willen alle gemeenteleden evenveel kans geven om een kerkdienst te bezoeken. Om dit in goede banen te leiden hebben we gekozen voor een online-aanmeldingsproces via Kerktijd.nl. Via dit systeem is een eerlijke en roulerende uitnodiging mogelijk waarbij iedereen evenveel kans heeft om een kerkdienst te bezoeken.

Gemeenteleden kunnen zich zowel online als telefonisch aanmelden. Wij verzoeken u alleen van de telefonische aanmeld-optie gebruik te maken op het moment dat u geen computer heeft. Per kerkdienst worden de uitnodigingen door Kerktijd.nl verstuurd. Bij afmeldingen worden automatisch extra mensen uitgenodigd.

Digitaal aanmelden

Allereerst moet u zich via de computer aanmelden. Vul uw gegevens in deze knop:

Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld, drukt u op aanmelden;

U ontvangt een verificatie email op het ingevulde emailadres;

Ga naar uw email-inbox en open de email van Kerktijd.nl. Klik op de blauwe balk ‘Verifieer E-Mailadres’;

Gelukt! Uw emailadres is nu bevestigd en u kunt nu gebruik maken van het aanmeldsysteem.

Komt u er onverhoopt niet uit, dan is er een instructievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=0CojUKW31v0

Telefonisch aanmelden

U kunt telefonisch contact opnemen met onze koster Anneke van der Griendt: Zij is bereikbaar op het telefoonnummer:

06-29916409.

Mocht ze niet opnemen dan belt ze u zo spoedig mogelijk terug.

U geeft in het telefoongesprek uw naam, achternaam, telefoonnummer en het aantal personen door. Eenmaal opgegeven, wordt u handmatig aan het reserveringssysteem toegevoegd. Wordt u voor een eredienst geselecteerd, dan wordt er in de tweede helft van de week telefonisch contact met u opgenomen. Ontvangt u geen telefoontje, dan bent u dus niet geselecteerd. De gemeenteleden die niet zijn geselecteerd maken de week erop automatisch meer kans om de volgende eredienst bij te mogen wonen.

FAQ

Wanneer krijgt u uw uitnodiging via de mail?

Bent u geselecteerd voor de komende eredienst dan ontvangt u op woensdagavond op uw emailadres een uitnodiging. In dit emailbericht wordt u gevraagd aan te geven ‘ik kom wel’ of ‘ik kom niet’. U heeft 24 uur de tijd om de mail te beantwoorden. Daarna vervalt de mail. Heeft u gekozen voor “ik kom niet” of heeft u de mail niet beantwoord, dan worden er alsnog andere gemeenteleden uitgenodigd.

 

Wat als ik op woensdagavond geen uitnodiging via de mail krijg?

Geen zorgen! Mocht u woensdagavond geen mailbericht hebben ontvangen, dan kan het zijn dat u later in de week alsnog een uitnodiging ontvangt. Er kunnen namelijk gemeenteleden zijn die op woensdagavond de uitnodiging hebben ontvangen en de keuze hebben gemaakt “ik kom niet”. Er komen dan plaatsen vrij voor andere gemeenteleden. U ontvangt dan een mail met daarin dezelfde keuzemogelijkheden “ik kom wel” of “ik kom niet”. Zit de kerk nog niet vol, dan wordt op vrijdagavond de laatste uitnodigingsmail gestuurd. De gemeenteleden die niet zijn geselecteerd maken de week erop meer kans om de volgende eredienst bij te mogen wonen.

 

Let op: u heeft 24 uur de tijd om de mail te beantwoorden. Daarna vervalt de mail.

 

Aantal bezoekers aanpassen of uitschrijven.

U kan het aantal bezoekers aanpassen door de volgende stappen te volgen.

–       Open app.kerktijd.nl;

–       Login met uw email adres en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt op het aanmeldformulier;

o   Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u op wachtwoord vergeten klikken.

–        Onder het kopje ‘gegevens’ drukt u op ‘bewerk gegevens’.

–        Hier past u het aantal bezoekers aan.

–        Aan de rechterkant onder ‘ingeschreven categorieën’ kunt u zich uitschrijven door op het vinkje naast Eredienst te klikken.

–        Vergeet natuurlijk niet op te slaan.

Hulp nodig?

Mocht u nog verdere vragen of hulp nodig hebben. Stuur dan een mail naar Kerktijd@pkndubbeldam.nl, laat daarin eventueel uw telefoonnummer achter. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen via de mail of telefonisch.