Vacature interim Pastor Dordrecht (28 uur)

De Protestantse wijkgemeente Dubbeldam, De Wijnstok, heeft een interim vacature van 12 maanden voor een pastor.

Sinds september 2023 is De Wijnstok zonder predikant. De leden van de beroepingscommissie zijn benoemd en zijn inmiddels aan de slag met de voorbereidingen voor het beroepingswerk.

Om de continui╠łteit van het jongerenwerk te waarborgen start per 1 januari een adviseur jongerenwerk van Kerkpunt. Hij zal de Jeugdraad begeleiden om de visie van het jeugdwerk te herijken. Het streven is dat er voor de zomervakantie van 2024 er een nieuw beleidsplan voor het jeugdwerk wordt opgeleverd.

Wat het pastoraat betreft is onze gemeente gezegend met een hechte gemeenschapszin. Gemeenteleden zien echt om naar elkaar. Daarnaast vindt ook veel pastoraat plaats door gemeenteleden die daar een gave voor en ervaring mee hebben. Het pastoraat wordt gecoo╠łrdineerd vanuit de commissie ÔÇťOmzien naar ElkaarÔÇŁ. De interim pastor staat er niet alleen voor. De pastor kan een beroep doen op een netwerk van gemeenteleden die inzetbaar is voor specifieke behoeften.

Om de continui╠łteit van het pastoraat in het algemeen, en vooral het crisispastoraat te kunnen waarborgen, zijn we op zoek naar een pastor die ons tijdelijk kan ondersteunen. De ingangsdatum is idealiter 1 januari 2024, maar uiterlijk 20 januari.

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!