Startweekend 2023 “Ga je mee?”

2 en 3 september is het zover, het startweekend. We hebben met elkaar weer een mooi programma bedacht. Hier kun je meer lezen en je opgeven voor de verschillende activiteiten.

…. Spelletjes doen:
Op zaterdagmiddag 2 september in de Merwelanden. Vanaf 15:00 uur is hier een gezellige middag voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd (en hun ouders).

… Fietsen:
Om 15:00 uur start er een fietstocht vanaf het kerkplein, zowel geschikt voor de gewone fiets als de e-bike. Bij de kerk krijgt u een routebeschrijving mee.

… Eten:
Om half 6 verzamelen we weer bij de kerk waar een heerlijk Chinees buffet incl. vegetarische gerechten en een Italiaans toetje op ons staan te wachten. Uiteraard is er voor de kinderen weer een springkussen.

Kosten voor deze maaltijd bedragen € 12,50 en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar.

… Quizzen:
Na de maaltijd kunt u meedoen aan de kerk(pub)quiz.

… Chillen:
Na de maaltijd is er voor de jongeren (12+) een kampvuur en een leuk programma in het jeugdhonk.

… Vieren:
Zondagochtend vieren wij de startzondag met een mooie dienst om 10:00 uur in de kerk, in de dienst zal Maarten Blom voorgaan.

… Koffie drinken:
Na de dienst is er zoals altijd koffie, thee en limonade. Vandaag aangevuld met allerlei lekkere zoete en hartige hapjes.

… Helpen:
Voor het startweekend kunnen we nog wat hulp gebruiken zoals bij het eten, maar ook zoeken we nog bakkers om iets lekkers te bakken voor na de dienst op zondagochtend. Wilt u hierbij helpen dan kunt u zich bij 1 van ons opgeven na de dienst van zondag 13, 20 of 27 augustus, of dit kenbaar maken via de mail: startweekenddubbeldam@gmail.com.

… Uitnodigen:
U bent uiteraard van harte uitgenodigd voor dit startweekend, net zoals buren, familie, vrienden en kennissen. Nodig hen ook uit, met de vraag: Ga (je) mee…?

Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan vanaf zondag 13 augustus in de kerk of via de link op de website van onze gemeente. Groeten, de startweekendcommissie

Annemieke Boogert, Martha Huizinga, Martin Ossewaarde, Jeanette de Vlaming en Ilona van Wingerden

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!