Oproep kandidaten beroepingscommissie en kerkenraad

De zoektocht naar een nieuwe predikant begint met het samenstellen van een beroepingscommissie. Qua samenstelling dient deze commissie een goede afspiegeling te zijn van onze gemeente. Heeft u interesse om zitting te nemen in deze commissie of mocht u een gemeentelid voor willen dragen, laat het ons weten! Graag voor 21 juni. In de maanden juli en augustus gaat de kerkenraad in gesprek met mogelijke kandidaten. In september hopen we u te kunnen informeren over de samenstelling van de beroepingscommissie. Wilt u eerst meer weten over het werk van de beroepingscommissie? Kijk dan eens naar de informatie die hier te vinden is. 

Een vacante periode is een spannende tijd waarbij we niet terug kunnen vallen op een predikant. Dat doet een beroep op ons allemaal. Uiteraard proberen we vanuit de kerkenraad ons beste beentje voor te zetten. We zijn dankbaar voor al het werk dat door zoveel gemeenteleden buiten de kerkenraad wordt opgepakt. Daarmee laten we zien dat we met elkaar de schouders zetten onder het gemeentewerk. We vertrouwen erop dat we in de vacante periode op ieders inzet mogen blijven rekenen.   

Omdat de termijn van een aantal ouderlingen en diakenen eind december 2023 afloopt, dunt de kerkenraad begin volgend jaar uit. Zeker in een vacante periode is het belangrijk dat de kerkenraad qua samenstelling op peil is. Daarom ook een oproep om serieus na te denken of u zich vanuit de kerkenraad in wilt zetten voor de gemeente. U kunt hiervoor uw interesse kenbaar maken, ook is het mogelijk om namen door te geven van mensen waarvan u denkt dat ze geschikt zijn. Graag zelfs!

Uw reactie(s) voor de beroepingscommissie en/of de kerkenraad kunt u sturen naar scriba.pkndubbeldam@gmail.com

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!