Gemeenteavond 31 mei 2023

Woensdagavond 31 mei gaan we vanaf 20.00 uur met elkaar in gesprek over de uitkomsten van de enquête Nieuw Kerkelijk Peil. Vanaf 19.45 uur staat er koffie/thee voor je klaar in de Maranathazaal. Eerder zijn de belangrijkste resultaten al met je gedeeld. We kunnen ons echter voorstellen dat je je dit niet meer allemaal herinnert. Daarom hierbij een korte reminder.  

Wat waarderen we het meest in onze gemeente? De hedendaagse stijl van vieren en muziek, de preken en onderwijs in de bijbel, de sociale activiteiten om mensen te ontmoeten en de zorg voor samenleving of nadruk op sociale rechtvaardigheid.  

Waar willen we aandacht aan geven? Bouwen aan een sterk gevoel van verbondenheid, zorgen dat nieuwe mensen betrokken worden, erediensten die ondersteunend zijn en aandacht aan kinderen en jongeren.  

Wil je in voorbereiding op de avond het gehele rapport doorlezen? Kijk dan op:  https://reports.ncls.org.au/profile/ChurchLifeProfile2021NL/aham7q/?nocache=true 

De komende weken ligt er ook een aantal exemplaren van het rapport ter inzage in de kerk. 

Gezien de komende vacante periode is het belangrijk om met elkaar stil te staan bij wat we in onze gemeente waarderen en waar we aandacht aan willen geven. Juist nu is het belangrijk om hier met elkaar over in gesprek te gaan. Dat biedt een goede basis voor de start van het beroepingswerk dat later dit jaar moet worden opgepakt. Daarom hopen we ook op jouw komst te mogen rekenen. Graag tot ziens op 31 mei!

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!