Zingen in de kerk

We kijken terug op een bijzondere avond met Mirjam van der Vegt op donderdag 16 maart. Mirjam nam ons mee in haar eigen levensverhaal, hoe ze geleerd had rust in te bouwen in haar leven. Ze had een duidelijk verhaal, waarmee ze haar publiek aan het denken zette. We danken allen die meegewerkt hebben om deze avond mogelijk te maken! Wat mij persoonlijk aansprak, was een liedje van singer-songwriter Ana Don: Streams in the wasteland: https://www.mirjamvandervegt.nl/lied-week-3-dag-21-een-traan-is-als-een-bos/ 

Ik ga een beetje zaad zaaien 
Zien hoe het groeit 
Op een dag is mijn hart een groene, groene weide 
Ik ga een beetje zaad zaaien 
Zien hoe het groeit 
Want ik weet 
Oh ik weet… 

Hoop is er niet voor de groten en standvastigen 
De hoop is voor degenen die hun hoop verloren hebben 
Deze woestijn komt tot een eind 
Er zullen rivieren in de wildernis zijn 
Er zullen rivieren in de wildernis zijn

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!