Bij de diensten

Op zondag 2 april gaat ds. Peter Barmentlo voor, we vieren Palmzondag. De kinderen zullen weer met palmtakken een optocht houden! We lezen Johannes 12:1,9-19. Rien Prins is ouderling van dienst.  

Op woensdag 5 april vieren we het paasfeest in de Gravenhorst, om 10.00 uur. Aansluitend vieren we ook het Heilig avondmaal.  

Witte donderdag 6 april vieren we het Heilig avondmaal. We lezen Johannes 13 over de voetwassing. De gemeenteband verleent medewerking. Dirk Frans is ouderling van dienst. Peter Barmentlo gaat voor. De dienst begint om 19.30 uur.  

Op vrijdag 7 april vieren we Goede vrijdag. In deze dienst zullen ook de nodige musici medewerking verlenen, zoals Jenny Haisma – sopraan, Alisa van Dijk – viool, en Jeanette Jelier-den Hoedt – en Johan den Hoedt zelf. Martha Huizinga en Margot Overduin leiden samen deze dienst. Diet de Lang is ouderling van dienst. We lezen de verhalen die bij Goede Vrijdag passen.  

Op zaterdag 8 april vieren we de stille zaterdag: het feest van het licht. De nieuwe paaskaars wordt binnengedragen. Martha en Margot leiden samen deze dienst. Inge Prins is ouderling van dienst. Joost van Beek is de organist.  

Op zondag 9 april vieren we het Paasfeest. We lezen Johannes 20:19-31 over de ‘ongelovige’ Thomas, die de Heer ontmoet. João Pedro is de trompettist, Johan den Hoedt de organist. De gemeenteband doet mee. Peter Barmentlo gaat voor. Richard de Vlaming is ouderling van dienst. Vergeet niet je spijker mee te nemen! Op zondag 16 april is er een gewone dienst. We lezen psalm 110: de psalm bij uitstek over de opgestane Heer. Diet de Lang is ouderling van dienst.

Goede diensten toegewenst! 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!