Update activiteiten mannenbeweging

Ontbijt 
Op zaterdag 25 maart willen we weer een keer met elkaar ontbijten. Iedereen is vanaf 9.00 uur welkom. Een gezellig en ontspannen moment om eens even bij te praten met elkaar! Kom je ook? 

Mannenavond 
Op vrijdag 14 april is er een bezinningsavond in de Wijnstok. Spreker op deze avond is Mark de Boer. Hij zal ons meenemen in het thema: Man-zijn anno 2023. Er zijn zoveel verschillende beelden van de ‘man’. Er wordt vaak gekeken naar de kracht en het leiderschap van de man, maar er zijn ook zoveel andere beelden. Waar herken jij je in? We beginnen om 20.30 uur.  

Op zoek naar de bevers
We hebben het in het verleden wel vaker gedaan. Maar het is al weer even geleden. Onder begeleiding van kapitein Gert-Jan Flach in de fluisterboot samen de Biesbosch op zoek naar de bevers (en de ijsvogel). We denken aan vrijdagavond 2 juni. We spreken om 19.00 uur af bij de kerk, rijden met elkaar naar het bezoekerscentrum van de Biesbosch. Daar ligt de boot voor ons klaar. Onder het genot van een hapje en een drankje is er alle tijd om elkaar te ontmoeten, en te genieten van de natuur om ons heen! We zijn laat thuis, net op tijd voor de pont terug!

Mannendag zaterdag 4 maart
Al meer dan 10 jaar organiseert 4M krachtige events en weekenden waar mannenharten worden geraakt. Op zaterdag 4 maart vindt het jaarlijkse 4M-event plaats in Veenendaal met als thema ‘It ain’t over… till it’s over’. Met meer dan duizend andere mannen beleef jij een unieke dag met muziek, inspiratie, dialoog, humor, seminars en epische buitenactiviteiten.

Als Missie Dordt willen we zoveel mogelijk mannen stimuleren naar dit event te gaan. En dat doen we niet zomaar. Wij regelen gratis het vervoer vanuit Dordt naar Veenendaal en terug. Het enige wat jij hoeft te doen is zelf een dagticket (en dinerticket) kopen via 4M Event 2023 en je vervolgens hieronder aan te melden voor het vervoer (uiterlijk 15 februari). 

Aanmelden en meer info?

– Ga naar missiedordt.nl/4m voor aanmelden en meer informatie over het evenement.  
Heb je een vraag? Mail naar Tom Kolsters
– Wil je graag mee, maar heb je niet genoeg geld om een ticket te kopen? We denken graag met je mee. Neem ook dan even contact op met Tom Kolsters.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!