Actie voedselbank

“Oog voor voedsel, hart voor mensen” 

De voedselbank is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mogelijk ken je zelf iemand die er dankbaar gebruik van heeft moeten maken in moeilijke tijden. Die moeilijke tijden kan ons allemaal een keer overkomen. Met een beetje pech in het leven of misschien een keer een verkeerde keuze kunnen we allemaal in die situatie terecht komen. Nu we in zware tijden leven door de energiecrisis van dit moment,  zullen en kunnen nog meer mensen een beroep doen op de voedselbank. Dit jaar roepen we degene die kunnen geven op om onze stadgenoten te helpen die het financieel moeilijk hebben. Juist in de maand waarin we danken voor alles wat we ook dit jaar weer hebben kunnen oogsten, is het goed te kunnen delen in onze overvloed.  

De hulp van de Voedselbank Dordrecht is bedoeld om mensen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen. Dat doen ze door – op verzoek van professionele hulpverleners – een wekelijks voedselpakket te verstrekken aan hen die dat nodig hebben. Cliënten worden regelmatig getoetst of ze nog in aanmerking komen voor  hulp. Belangrijk werk uitgevoerd door onbetaalde vrijwilligers!  Als diaconie willen we daarom actie voeren voor de Voedselbank. Doe je mee? 

U kunt meedoen met  de actie voor de Voedselbank Dordrecht en een keuze maken uit de volgende pakketten:   

  • ¼ voedselpakket à € 5,- 
  • ½ voedselpakket à € 10,- 
  • 1 voedselpakket à € 20,- 
  • Meerdere pakketten à € 20,- 

Het bedrag kunt u overmaken op  NL49RABO0373745605 t.n.v. diac. PG Dordrecht-Dubbeldam wijkdiac. De Wijnstok onder vermelding “Actie voedselbank”. De diaconie doet in overleg met de voedselbank boodschappen die nodig zijn voor de voedselpakketten. 

Hartelijk dank voor uw steun!  

Diaconie PKN Dubbeldam/ Oogstdienst commissie

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!