Engelenproject

Engel volgens Wikipedia: 
Een engel is een  “boodschapper”, een bovennatuurlijk, verstandelijk wezen, dat wordt teruggevonden in verscheidene (vaak monotheïstische) religies. In het christendom, de islam, het jodendom en zoroastrisme, treden engelen, als bedienden of beschermers van de mens, gewoonlijk op als boodschappers van God. 

 Hoe werkt het engelenproject? 

  1. Iedereen kan engel zijn!
  2. Je hangt iedere adventsweek  –anoniem- een kleine attentie aan de deur of doet deze door de brievenbus bij degene waar je voor vliegt (het gaat om het gebaar!)
  3. Iedereen kan namen aandragen van medemensen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.  
  4. Het engelenuitzendbureau koppelt engelen aan ontvangers. Dit is een secuur werkje. Daarom willen we je met klem vragen om je te houden aan de door ons aangegeven manier van aanmelden en het opgeven van ontvangers.
  5. We hebben andere jaren gemerkt dat er mensen op eigen initiatief naar niet opgegeven ontvangers gaan vliegen. Fijn dit enthousiasme maar we willen je toch vragen om het via de officiële route te doen. Zo kunnen wij ook de eventuele bedankjes aan je doorgeven.

 Aanmelden: 

We ontvangen alles graag digitaal via engelen@pkndubbeldam.nl 

 

Ik wil een Engel zijn: 

Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en mailadres!  
Wil je voor meerdere adressen vliegen zet dit er dan duidelijk bij en vermeld voor hoeveel adressen je wilt vliegen. Vermeld het ook expliciet als je wilt vliegen voor een door jouzelf opgegeven ontvanger! 

Ik wil een ontvanger opgeven: 

Wil je iemand opgeven als ontvanger? Vermeld dan de naam, het adres, postcode en woonplaats van de ontvanger. Daarnaast willen we ook graag weten waarom je diegene aanmeldt en (indien bekend) de leeftijd van de ontvanger. Dat is waardevolle informatie voor de engel.  

 

Aanmelden kan tot en met zondag 20 november.  
(Vermeld dus altijd je eigen naam, adres, telefoonnummer en mailadres) 
 
Let op: Op 1e Advent, zondag 27 november, kunnen de Engelen hun post ophalen in de consistorie. 

 
Hartelijke groet van het engelenuitzendbureau: Ivonne Vink en Alice v.d. Hoek 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!