Geloofsopvoeding

‘Mijn zoon(12) gelooft niet meer…’ ‘Ik vind het moeilijk om met mijn kind te bidden…’‘Als de kerk maar leuke dingen organiseert, dan komt het wel goed…’ 

Misschien vraag je je dat als (groot)ouder ook wel af: hoe kan onze jeugd (0-18 jaar) weer betrokken raken bij de kerk? Hoe praat ik met mijn kind over mijn geloof? En wat vind ik eigenlijk belangrijk om over te dragen aan mijn kind(eren)? 

Op woensdagavond 9 november (20.00 uur) organiseren we een avond over geloofsopvoeding. Als ouders is het niet altijd gemakkelijk om je kind(eren) met het geloof op te voeden. We willen graag met elkaar praten over de dingen waar je als ouder tegenaan loopt en hoe je hiermee omgaat.  

We zijn benieuwd of er ook thema’s rond de geloofsopvoeding zijn waar je het graag eens over wilt hebben of waar je handvaten voor wilt krijgen. Heb je een thema of vraag, laat dit ons dan uiterlijk dinsdag 25 oktober weten. Dan zorgen wij dat dit op de avond besproken wordt. 

We hopen jullie op 9 november te zien! 

Hartelijke groet, Peter Barmentlo en Martha Huizinga

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!