Startweekend

back_to_church

Het is al bijna weer zover, op zaterdag 10 en zondag 11 september vieren wij het startweekend! Hier vind je alle details.  

Maaltijd: Op zaterdagavond is er vanaf 18:00 uur een heerlijke barbecue met warm en koud buffet op het plein van de Wijnstok. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per persoon, gezinnen met kinderen t/m 12 jaar betalen € 25,00 per gezin en kinderen t/m 4 jaar eten gratis. Komt u ook mee-eten? 

Zaterdagavond programma voor kinderen vanaf groep 3: Na de barbecue is er voor de kinderen van groep 3 t/m 7 de mogelijkheid om in de kerk te overnachten, een zogenoemde sleep-inn. Echter zij wij hiervoor nog wel op zoek naar leiding die deze avond / nacht willen begeleiden, bij onvoldoende leiding kan het sleep-inn feest helaas niet doorgaan. Nelleke Bras is contactpersoon voor het kinderprogramma.

Zaterdagavond programma voor de tieners: Voor de tieners uit groep 8 t/m 16 jaar is er ook een mogelijkheid om te overnachten, maar dan op de Zorgboerderij. Meer informatie over de sleep-inn in de kerk en op de zorgboerderij kun je via de mail ontvangen. Martha Huizinga is contactpersoon voor deze activiteit. 

Opgeven: Voor de maaltijd en de overnachting moet u zich van te voren aanmelden, dit kan door een mail te sturen naar: startweekenddubbeldam@gmail.com, of via de intekenlijsten die vanaf zondag 28 augustus in de kerk liggen.  

Zondagochtend zal er weer een openluchtdienst gehouden worden op de zorgboerderij van de familie Schoemakers en de Boer, Polder Oudendijk 2-A, 3329 LL (een paar jaar geleden hebben we daar ook de startdienst gehad.) Na de dienst is er natuurlijk alle tijd om elkaar te ontmoeten, en willen we ook met elkaar lunchen. Het is de bedoeling dat iedereen een lunchpakketje meeneemt, we mixen dan alle lunchpakketjes, dus wie weet ruil jij je bruine boterhammetjes met kaas wel in voor een luxe pistolet met brie. Na de dienst is er een zeskamp voor wie wil. Neem hier eventueel sportieve kleding voor mee. Hopelijk tot ziens op 10 en/of 11 september! 

 

Groeten,

de Startweekendcommissie 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!