Stiltehoek open

Heb je ooit behoefte om even alleen te zijn, om stil te zijn? Vanaf 30 mei hebben we in de Wijnstok daar een speciale plaats voor, de Stiltehoek. Die hoek is in de Bijzaal. Je komt er via de Maranathazaal of de Crèche. Je kan er altijd gebruik van maken als de kerk open is. Alleen rond de zondagse kerkdienst is de Stiltehoek niet beschikbaar omdat de crèche dan gebruikmaakt van de Bijzaal.

 

In de Stiltehoek ligt een Bijbel, verschillende gebedenboekjes en ander relevant materiaal. Je kan er een kaarsje branden of iets in het gebedenschrift schrijven. Als je wilt kan je voorbede meegenomen wordt in de gebeden tijdens de eredienst. Dan moet je dan wel in het gebedenschrift aangeven. Instructies daarvoor vind je in het gebedenschrift. 

Vanaf 6 juni is de Stiltehoek door de weeks ook open op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 -12:00 uur. Mocht je behoefte hebben aan een luisterend oor, dan is er dan ook een gastheer/vrouw beschikbaar. Na de zomer hopen we de openingstijden uit te breiden. 

Van nu tot volgend jaar zomer kijken we samen met jullie hoe de Stiltehoek gebruikt wordt. We zullen de inrichting, de literatuur en de ondersteuning aanpassen aan de vraag. Een echt proefproject dus voor onze gemeente. We verwachten dat de Stiltehoek een dimensie toe zal voegen aan onze veelkleurige gemeente. Heb je vragen of suggesties of belangstelling om als gastheer/vrouw mee te doen? Spreek ons aan! 

Wieny, Henk, Fred en Dirk

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!