Kerkdienst rondom Pasen

Op woensdag 13 april is er een viering in de Gravenhorst waarin we het paasfeest vieren en er ook gelegenheid is het avondmaal te vieren. Margot Overduin zal deze dienst leiden. De dienst begint om 10.00 uur.  

Op witte donderdag 14 april vieren we het Heilig Avondmaal. 
Inge Prins is ouderling van dienst. In deze dienst verleent het Bachkoor ‘Dubbeldam’ zijn medewerking, met o.a. Jenny Haisma als sopraan en Jan Peter Teeuw op het kistorgel. Peter Barmentlo gaat voor. We lezen in Johannes 13 dat Judas de nacht ingaat… 

Op 15 april is het Goede vrijdag. Dan gedenken we het lijden en sterven van onze Heer. Het ‘Close Singers Ensemble’ verleent medewerking. De dienst begint om 19.30 uur. Rien Prins is ouderling van dienst. In tegenstelling tot wat in het kerkblad staat gaat Peter Barmentlo voor en dat geldt ook voor Stille Zaterdag.  

Op Stille Zaterdag 16 april is er om 21.30 uur de viering van het licht. Altijd een hele bijzondere dienst! Diet de Lang is ouderling van dienst. De gemeenteband verleent medewerking.  

Op zondag 17 april vieren we het Paasfeest. We beginnen met het Paasontbijt( zie hieronder). De gemeenteband verleent medewerking. De dienst begint om 10.00 uur. Dirk Frans is ouderling van dienst. Ds. Peter Barmentlo gaat voor.  

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!