Alpha cursus voor 18+ers

 

Vanaf 20 januari 2022 gaat er een Alpha cursus starten voor 18 tot 25-jarigen!  

Wat is de bedoeling? 

Met elkaar willen we, door middel van verschillende onderwerpen, in gesprek gaan over het geloof. Onderwerpen zoals: Is er meer? Hoe kan je geloven? Wie is de Heilige Geest? Hoe zit het met de kerk?  zullen in 10 avonden besproken worden. Aan de hand van een spreker of een filmpje zullen we de avond inleiden. Daarna zullen we in vaste groepen uiteengaan. Elke avond zal beginnen met een gezamenlijke maaltijd. De avonden zullen op donderdagen gehouden worden. Vanaf 18.45 uur inloop zodat we om 19.00 uur kunnen eten. De avonden zullen tot uiterlijk 22.00 uur duren.  

We zullen ook een weekeind met elkaar weg te gaan. Van vrijdagavond tot zondag zullen we dan een gezellig weekend hebben met als thema De Heilige Geest. 

Voor wie is het? 

Ben jij tussen de 18 en de 25 jaar? Heb jij vragen over het geloof of over de kerk? Ben jij zoekende naar wat de kerk of het geloof nu voor jou betekend? Wacht dan niet en meld je aan! 

Wat zoeken we nog meer? 

Weet jij jongeren die zoekende zijn of graag willen praten over het geloof? Tip ze over deze cursus! 

Verder zoeken we naar mensen die een maaltijd willen verzorgen of die op een van de avonden een spreker/ inleider willen zijn. We hopen ook dat er voor ons en de toekomstige deelnemers gebeden wordt. Voor een goede voorbereiding, voor gezegende en goede avonden maar nog meer voor opening van harten!  

Meedoen of aanmelden? 

Voor vragen of aanmelden:  alpha18plus@missiedordt.nl

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!