Nieuwe coronamaatregelen en de kerkdiensten

We zitten helaas weer in een nieuwe lockdown. Dat heeft direct gevolgen voor de kerk en alle activiteiten rond kerst. Vanaf nu kunnen er t/m 9 januari alleen kerkdiensten online gevolgd worden. 

De kerstavonddienst is op vrijdagavond 24 december om 20.30 uur (de dienst begint om 20.15 uur met muziek en zang). Thema is: De logica van kerst, n.a.v. Johannes 1:1-14. Peter Barmentlo gaat voor, Ilona van Wingerden is ambtsdrager van dienst. 

De kerstmorgendienst is op zaterdag 25 december om 10.00 uur. Ds. Peter Barmentlo gaat voor. Richard de Vlaming is ouderling van dienst. Thema is: Kerst = omarmen. We lezen Lucas 2. In beide diensten is Johan den Hoedt de organist, verleent de gemeenteband haar medewerking, en is de trompettist Diogo Aleixo. We hopen toch ondanks alles kerst met elkaar te vieren: het feest van de hoop! Doe je mee? 

Voor de kinderen zou er deze morgen een kinderkerkXL, die gaat helaas niet door. 

Op zondag 26 december, tweede kerstdag, is er wel een dienst: Dan gaat ds. Jongejan uit Hendrik Ido Ambacht voor. De dienst begint om 10.00 uur, Inge Prins is ouderling van dienst. 

De kerkdienst op oudejaarsavond gaat niet door, de nieuwjaarsdienst is op zondag 2 januari, om 10.00 uur.¬†Ds¬†Barmentlo¬†gaat voor. Rien Prins is ouderling van dienst. We lezen Matthe√ľs 2: 13-23.¬†

Jammer genoeg betekent dit ook dat de kerstherberg en het herstel-cafe niet door kunnen gaan. We hopen op betere tijden en vragen aan iedereen om om te zien naar elkaar. 

Peter Barmentlo 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!