Bijbellezen in een jaar

Heb je moeite met het lezen en begrijpen van de Bijbel? Volg je Jezus maar snap je niet hoe je zijn leven en werk kan rijmen met het oude Testament? Wil je eens met andere gelovigen doorbomen over wat je leest? Dan is dit voorstel voor een frisse, Bijbelse start voor je geloof misschien iets voor jou! 

Wat? 

Met iedere Dordtenaar die dat wil gaan we thuis de hele Bijbel in 2022 doorlezen. Je kunt de vertaling kiezen die je wil, dat kan ook de nieuwe NBV-vertaling zijn (https://nbv21.nl/over-de-nbv21). We beginnen op 1 januari 2022 en eindigen eind december. Dat kost je gemiddeld 15 minuten per dag. Kan je dat opbrengen? 

Doorpraten? 

En wat als je vragen hebt over wat je hebt gelezen? We willen elke maand een zondagavond per maand (12 keer dus) bij elkaar komen om wat we gelezen hebben te bespreken. We beginnen dan met een inleiding door iemand die kort zal samenvatten wat we gelezen hebben waarna er tijd zal zijn om vragen te stellen en daarover met elkaar door te praten. Iedereen is welkom bij deze bijeenkomsten. 

Meer info over het rooster en de data van de bijeenkomsten volgt binnenkort. zie missiedordt.nl 

 

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!