Het is alweer even geleden dat u iets van Rommeldam hoorde. Door corona kon de afgelopen periode Rommeldam niet doorgaan, maar we hebben niet stilgezeten. Hierbij een update.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe Rommeldamhal. De hal is ingedeeld en ingericht en bijna helemaal gereed. In de hal hebben we een kantoor, keuken en sorteerruimte gemaakt, stellingen geplaatst waar allerlei kleine spullen opgeborgen kunnen worden en CV aangelegd zodat het vorstvrij blijft.

Op 9 november hebben we alweer de eerste vergadering met de commissie gehad. We hebben afscheid genomen van ons bestuurslid Leen Jabaaij. Vanwege gezondheidsredenen leek het Leen beter om terug te treden. Op dit moment denken we als bestuur na hoe we hiermee verder gaan. Leen hebben we uiteraard een leuk aandenken gegeven en heel hartelijk bedankt voor 15 jaar bestuurslidmaatschap. Daarnaast heeft Bert Mosterd de commissie verlaten en hebben we Agaath in ’t Veld bereid gevonden om de plek Opperhoofd Boeken van Bert op zich te nemen.

Ook hebben we de data voor Rommeldam 2022 vastgesteld. De Haal- en Brengochtenden vinden plaats op zaterdagochtend 29 januari, 12 maart en 9 april tussen 09.00 en 11.00 uur. De Ophaalkaravaan is op 14 mei. En dan uiteraard Rommeldam op 21 mei 2022. Dit alles onder voorbehoud van de geldende regelgeving.

Helaas is de situatie rond corona momenteel niet zo gunstig. Dit is ook een reden om nu nog niet te veel spullen op te halen. Het beleid is om alleen bij verhuizingen en overlijden spullen aan te nemen. Voor de rest nog niet, daar beginnen we echt pas mee op 29 januari 2022. Ook als we spullen komen ophalen, maken we zelf de keuze wat we wel en niet meenemen. Helaas moeten we ook daarin selectief zijn. We hopen op uw begrip daarvoor.

Maar, laten we positief afsluiten. We hebben een heel mooie Rommeldamhal en een mooi plein om Rommeldam op te houden. We hebben al een nieuwe plattegrond gemaakt met een nieuwe indeling van de kramen. Dus de voorbereidingen lopen prima en we hopen dat we een fantastisch 2022 tegemoet gaan met een mooie Rommeldam op 21 mei 2022!

Hartelijke groet namens het bestuur van Rommeldam,

Annet, Jaap, Johan, Thea en Hans

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!