Wat heb jij geleerd van deze coronatijd?

In het najaar besteden we enkele kerkdiensten aan de vraag: wat heb jij geleerd van corona? Vorig jaar hebben we al een paar bezinningsavonden hierover gehouden. Dan merk je dat iedereen er heel verschillend instaat. Voor de een is het een hele moeilijke tijd geweest, een ander ziet vooral positieve kanten. En toch kun je je allemaal de vraag stellen: Wat neem ik mee? Wat laat ik voortaan liggen? Wat heb ik ervan geleerd? Ik zou het op prijs stellen wanneer je je reactie naar mij stuurt. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld, en mochten ze in de dienst ter sprake komen, dan uiteraard anoniem. Druk op de knop om een mail te versturen of schrijf het op en doe het in de brievenbus. Alvast bedankt! 

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!