STEUN VERVOLGDE CHRISTENEN

De opbrengst van de ZWO collectes van oktober gaat naar het werk van Open Doors.  Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Doet u ook een bijdrage? 

Christenen worden vanwege hun geloof uitgesloten van overheidshulp. Veel vaders zitten vast in de cel waardoor vrouwen zonder inkomen achterblijven. Open Doors helpt hen met praktische steun door middel van winterpakketten. Hierin zitten bijvoorbeeld dekens, warme winterkleding en brandstof voor in huis om de koude winter door te kunnen komen. 

Wij hopen dat u dit project financieel wilt steunen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnr. NL80 INGB 0002 6655 95 t.n.v. penningmeester ZWO PWGD-D onder vermelding van Open Doors of na afloop van de kerkdiensten in De Wijnstok deponeren in de collecteschaal waar het nummer 3 bij ligt. 

Over OPEN DOORS 

Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Open Doors werkt wereldwijd in zo’n zestig landen. Daarnaast wil zij westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk. Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer Ă©Ă©n lid lijdt, alle leden meelijden en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht en dat alle deuren openstaan voor het Evangelie. 

Enkele jaren geleden deed onze wijkgemeente mee aan de schrijfacties van Open Doors, door kaarten met een bemoedigende boodschap te schrijven en die naar Open Doors Nederland te sturen. Dit is al een tijdje niet meer mogelijk, maar er is wel een Online bemoedigingsactie, bijv. voor de christenen in Noord-Korea, die een radiobericht kunnen ontvangen. Meer informatie vindt u op de site van Open Doors. 

 

De ZWO werkgroep 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!