Wandeling voor de vluchteling 2021

In de nacht van 11 op 12 september organiseert Stichting Vluchteling een sponsorloop van de vluchteling. De opbrengst is bestemd is voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. In de avond voorafgaand aan deze nacht van de vluchteling organiseren verschillende Dordtse diaconieën een vluchtelingenwandeling. Er zal weer een mooie tocht van ongeveer 10 kilometer uitgezet worden vanaf het centrum langs zoveel mogelijk kerken in Dordrecht. De wandeling is op 11 september, begint om 19.30 uur en zal ongeveer twee uur duren. We verzamelen op de trappen van het Stadhuis.

Vluchteling

We hopen dit jaar via de sponsoren van de deelnemers een mooi bedrag te kunnen doneren aan Stichting Vluchteling. Ruim 11 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp. Er is een ernstig tekort aan drinkwater, voedsel en medicijnen.

Om deze mensen de hulp te bieden die ze nodig hebben lopen duizenden mensen in de Avond en de Nacht van de Vluchteling van 11 op 12 september. Wij lopen dus een eigen tocht (met een kleiner groepje mensen uit Dordrecht, op 1,5 meter afstand).

U kunt zich aanmelden als deelnemer aan de wandeling door een e-mail te sturen naar hermien.hol@xs4all.nl of via www.nachtvandevluchteling.nl/team/kerken-in-dordrecht-10km. Daar kunt u ook de deelnemers sponsoren. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname of bijdrage!

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!