Zet je ook in voor het tienerwerk

We zijn enorm blij dat we het jeugdwerk eindelijk weer volledig kunnen oppakken.  
want we hebben de jongeren erg gemist doordat zoveel activiteiten het afgelopen jaar niet door konden gaan. Vanaf september gaan we weer van start. Ben jij erbij?   

Via het jeugdwerk willen we de jongeren betrekken bij de kerk en hen begeleiden in de ontwikkeling van hun eigen geloof.  
Vind jij het leuk om hierbij te helpen? Om de activiteiten weer op te kunnen starten hebben we bij verschillende activiteiten heel hard nieuwe leiding nodig:  

Yadah: Eén keer in de twee weken op vrijdagavond is er Yadah voor de jongeren van de middelbare school. Bij Yadah vinden we het belangrijk om met elkaar een gezellige avond te hebben. We praten bij en doen leuke activiteiten, zoals film kijken, sporten, een kampvuur etc. Als leiding ben je ongeveer één keer in de maand aan de beurt.  

Yadah+: Komend jaar gaan we een nieuw programma voor de 16+ers ontwikkelen. We starten met een kloosterweekend. Wil je meedenken over het programma, betrokken zijn bij de uitvoering en heb je een hart voor deze doelgroep? Laat het ons weten!  

Wil jij je ook graag inzetten voor onze tieners? Neem dan contact op met Martha Huizinga.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!