Nieuwe stoelen

Heel hartelijk dank aan iedereen die de proef stoelen uitgeprobeerd heeft en feedback gaf. We ontvingen 112 stembiljetten. De kerkenraad heeft de knoop doorgehakt en 290 stoelen van het type Hero Plus besteld (zie foto)

De hoogst scorende stoel, de Onyx III (4A) viel af omdat hij (nog) geen goedgekeurde koppeling heeft. De tweede stoel op de ranglijst, de Lynx I (1B) viel uiteindelijk af omdat hij meer dan twee keer zo duur was als de derde op de lijst, de Hero Plus (2B).  

Via de stembiljetten was duidelijk dat de meeste mensen liever geen armleuningen wilden. Daarom bestellen we stoelen zonder armleuning. Als mede kerkgangers moeite hebben met opstaan, waar leuningen bij zouden helpen, dan bieden we hen gewoon een helpende hand!  

Verreweg de meeste mensen schreven dat de stoelen met beklede zitting beter zaten dan die zonder. Tegelijk zijn er ook vragen over hoe hygiënisch en onderhoud gevoelig die zittingen zijn. Stoelen met bekleding zitten vaak net te hoog voor mensen met kortere benen. Daarom is besloten de helft van de stoelen met, en de helft zonder bekleding te doen.  

Als er extra stoelen in de kerkzaal of onder het orgel nodig zijn, dan gebruiken we de reserve stoelen van het type dat nu in de Maranatha zaal staat. 

We hopen dat onze nieuwe stoelen er voor 18 september zijn, maar helemaal zeker is dat niet.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!