Vrijwilligers gezocht!

Voor komende zaterdag 17 april, zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij zelfwerkzaamheden rond onze nieuwe kerk. Kom jij helpen met het uitvoeren van verschillende klussen? 

Op 17 april gaan we verschillende materialen die in de containers op het terrein staan opgeslagen naar binnen verhuizen, naar specifieke ruimtes in de nieuwbouw. Wellicht gaan we ook wat werkzaamheden aan de buitenruimte oppakken. We zorgen ervoor dat dit in gescheiden stromen gebeurt en in kleine teams, waardoor de klussen verantwoord kunnen worden uitgevoerd.  

Op zaterdag 24 april is er opnieuw een klusdag. We gaan dan binnen de spullen uitpakken en op de juiste plaats inruimen. We zullen die dag ook specifieke klussen uitvoeren, zoals de aankleding van de Maranathazaal. 

Door sommige werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren, kunnen we besparen op de bouwkosten. Dankzij alle hulp van vele vrijwilligers kunnen we onze kerk steeds verder gereed maken voor het gebruik door ons als gemeente. Je hulp wordt zeer op prijs gesteld!  

Jonneke Grootenboer zorgt voor de coördinatie. Opgeven kan via een mailtje naar jonnekegrootenboer@hotmail.com. 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!