Gebedsbijeenkomsten en ‘Samen Luisterend Bidden’

Gedurende de Coronaperiode zijn de gebedsbijeenkomsten gewoon doorgegaan, soms door fysiek bij elkaar te komen, soms op virtuele wijze en sinds een halfjaar ook door middel van de gebedsapp. Het blijkt een goede en makkelijke manier te zijn om als gemeente/deelnemers gebedspunten aan te leveren en  contact te hebben over dingen die er toe doen. Inmiddels zijn er circa 20 mensen via de app met elkaar verbonden. 

Wil jij ook deelnemen aan de gebedsapp, stuur dan je mobiele telefoonnummer naar ons e-mailadres dat onderaan dit bericht staat vermeld. Wil je gewoon thuis of met elkaar meebidden zonder de app stuur dan ook een e-mail. Je wordt uitgenodigd als we bij elkaar komen, fysiek of virtueel.  

Blij zijn we om te kunnen melden dat we als medewerkers van de werkgroep hebben mogen verwelkomen Aryanne Kolsters en Fred Doeze Jager.

Tot slot: 

Missie Dordt organiseert maandelijks een interkerkelijke bijeenkomst van  ‘Samen Luisterend Bidden. 

Op woensdag 14 april a.s. is dat in de (vernieuwde) Wijnstok, we kunnen dan fysiek bij elkaar komen met  maximaal 30 personen. De aanvangstijd is in verband met de avondklok gesteld op 19.00 uur. Ontvangst vanaf 18.45 uur.  
Fijn als jij mee wilt doen.  Het is gezien de omstandigheden wel plezierig als je je aanmeldt via luisterendbidden@missiedordt.nl  

Namens de gebedsgroep, Leo Belder, tel  0653546286; e-mail gebed@pkndubbeldam.nl 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!