Bericht van Rommeldam

Rommeldam

Afgelopen week heeft het bestuur van Rommeldam het besluit genomen om dit jaar geen Rommeldam te organiseren. Uiteraard vinden wij dat erg jammer, maar vanwege corona en de voortdurende maatregelen om de pandemie te bestrijden, is het helaas niet mogelijk om Rommeldam op een verantwoorde manier te organiseren.

Oorspronkelijk stond Rommeldam gepland op 5 juni 2021. Het werd al snel duidelijk dat dit niet door zou gaan. Hierna hebben wij uitgebreid gekeken naar de mogelijkheid om Rommeldam in de tweede helft van 2021 te organiseren. Helaas blijkt dit ook niet haalbaar te zijn.

In de aanloop naar Rommeldam zijn maandelijks 30 tot 40 vrijwilligers actief met het inzamelen, sorteren en opslaan van alle spullen. Het is niet mogelijk om dat binnen de huidige coronamaatregelen goed te organiseren. En om Rommeldam zelf te kunnen houden, zouden eigenlijk alle maatregelen moeten zijn vervallen. Want ziet u het voor zich: een gezondheidscheck bij de poort en 1,5 meter afstand houden bij de kramen?

Het goede nieuws is dat we een datum voor 2022 hebben bepaald: Rommeldam 2022 vindt plaats op zaterdag 21 mei. We zien er naar uit om in goede gezondheid, met u allemaal, weer als vanouds te kunnen genieten van onze traditionele verkoopdag!

Namens het bestuur van Rommeldam
Annet, Jaap, Johan, Leen , Thea, Hans.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!