Update verbouwing

Aanzicht nieuwbouw 11 maart 2021

Zondag 7 maart vond de eerste kerkdienst plaats in onze vernieuwde kerkzaal, met medewerking van de gemeenteband. De jongeren waren de eerste groep die de dienst weer live kon bijwonen. Een hoopvol begin van een nieuwe periode als kerk, nu het einde van de verbouwing in zicht komt en we toeleven naar het moment dat we weer met meer mensen de diensten kunnen bezoeken.

De bouw van de kerk gaat voorspoedig en verloopt volgens planning. De komende periode staat in het teken van de afbouw door de installateurs. De verwachting is dat de oplevering door de aannemer medio april plaatsvindt. Hierna zullen bijvoorbeeld de keuken en de toiletten nog geplaatst worden.

De Rommeldamhal wordt binnenkort ook toegankelijk, net als de hoofdingang van de kerk. Het terrein rond de kerk zal weer in oorspronkelijke staat worden hersteld. De bedoeling is om dit later nog verder te verfraaien.

Na de oplevering zal het kerkgebouw in eigen beheer ingericht gaan worden. Hiervoor doen we, als het mogelijk is, tegen die tijd graag weer een beroep op de inzet van gemeenteleden. De eerste gebruikers (huurders) zullen we vanaf mei weer in onze kerk verwelkomen.

We zien er naar uit om straks ons nieuwe gebouw volledig in gebruik te nemen. Uiteraard is het nu nog lastig te overzien wanneer dat mogelijk is. Na de oplevering van de kerk willen we een fysieke rondleiding organiseren, uiteraard met inachtneming van de dan geldende regels. Zo bieden we alle gemeenteleden de mogelijkheid om de nieuwe kerk met eigen ogen te bekijken.

Binnenkort geven we u via een nieuwe virtuele rondleiding weer een inkijkje in de vorderingen van de nieuwbouw.

Deel dit bericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!