Fotoverslag verbouwing #3

Met dit fotoverslag geven we u een indruk van de vordering van de bouwwerkzaamheden in de afgelopen weken met enkele bijzondere mijlpalen: de Rommeldamloods staat, het metselwerk van de nieuwbouw is afgerond en de kerkzaal is opgeleverd. Lees en kijk snel verder… 

Hier een kijkje op de Rommeldamloods in aanbouw. 

 Dit is het vooraanzicht van de loods in wording, met de grote opening om naar binnen te rijden. De afwerking aan de bovenzijde moet nog gebeuren. 

 

Hier wordt ook de zijbeplating aangebracht. Zo is al mooi te zien hoe de bouw van de loods vordert. 

Wat een prachtig eindresultaat: de Rommeldamloods staat! Dit is het vooraanzicht van de afgewerkte beplating van de loods. 

Hier ziet u de installatie van de vloerverwarming, zoals die wordt aangebracht in een klein deel van de nieuwbouwIn deze ruimte hebben we straks lekker warme voeten! 

Begin februari is de kerkzaal gereedgemaakt voor de oplevering. Op 5 februari heeft de aannemer de kerkzaal officieel opgeleverd. Opleveren houdt in dat de aannemer voor 99% klaar is met de werkzaamheden aan de kerkzaal. Hierna zullen vrijwilligers de kerkzaal gereedmaken voor de kerkdiensten die in maart weer in onze kerk plaatsvinden.

Hier nog een kijkje op het volledige liturgisch centrum. Dit is inmiddels gestoffeerd. Ook is een verticale wand geplaatst, waarop de beamer geprojecteerd kan worden.

Een kijkje op de achtergevel van de nieuwbouw. In de verte De Oude School. 

Deel dit nieuwsbericht!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!