“De Rustplek” zoekt gasthuizen en/of gastgezinnen

Aanmelden voor online infosessie op 28 januari 

Daar zit je dan: huisje, boompje, beestje… maar om je heen hoor je verhalen van grote ellende in de wereld. Wat kun je eraan doen? En wat kun je of heb je te bieden? Dat antwoord is voor iedereen anders, maar misschien is het nieuwe initiatief De Rustplek Dordt een antwoord voor jou. Omdat het past in je leven en mogelijk is in je huis.   

De Rustplek Dordt is een netwerk van gastgezinnen/huizen in een stad, die er voor open staan om mensen in hun huis te ontvangen en een stukje van hun ruimte in huis en hart te delen. De gasten zijn mensen die om diverse redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen. En dit alles ingebed in een organisatie die jou hierin faciliteert. 

Om gastvrij te kunnen zijn is niet veel nodig: een hart voor mensen in nood en ruimte in huis. Dat kan een kamer zijn of een aparte ruimte. Daarnaast de bereidheid om iets van het dagelijks leven te delen. Jullie mogelijkheden zijn daarin leidend.  

De Rustplek Dordt is een initiatief naar het voorbeeld van De Rustplek Nederland. Het kernteam is onderdeel van Samen Dordt, de diaconale zusterstichting van Missie Dordt.  

Spreekt gastopvang je aan?
Meld je dan aan voor de online informatiesessie op donderdag 28 januari 2021. Dan vertellen we je meer en kun je al je vragen stellen.
Stuur een mail naar derustplek@samendordt.nl en je ontvangt verdere gegevens.  
Volg ons ook op facebook.com/derustplekdordt

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!