Doe mee met de Mysterie Game!

Het nieuwe jaar begint vaak met goede voornemens. Misschien heb je je voorgenomen om dit jaar meer contact te hebben met andere mensen, om écht contact te hebben. Dan is de Mystery Game iets voor jou! Tijdens dit spel heb je 6 weken lang anoniem contact met een ander gemeentelid. Jullie weten dus geen van beiden met wie je schrijft. De ene week schrijf je een brief, de andere week ontvang je een brief. Je mag overal over schrijven, bijvoorbeeld over je hobby’s, wat jou inspireert of hoe je de kerk ervaart, enz. Het enige wat je niet mag zeggen is wie je bent en waar je woont. Na elk drie brieven te hebben geschreven kom je er in week 7 eindelijk achter: Wie is toch die mysterieuze schrijver? Misschien had je het al geraden, misschien ook niet. Dit maakt niet uit het, het is vooral erg leuk om elkaar op deze manier te leren kennen. Nieuwschierig geworden? Neem dan voor meer informatie contact op met Martha Huizinga (huizinga.mf@gmail.com).

In november hebben we al een pilot met de Mystery Game gehouden tussen kinderen en volwassenen. De reacties waren unaniem enthousiast en er werd meerdere keren gevraagd om dit voor de hele gemeente te organiseren. Hieronder de reactie van één van de deelnemers:

Wat schrijf je aan een kind die je niet kent? Sterker nog, je weet niet eens wie het is. En dan drie keer! Maar het ging vanzelf, het was super leuk! Ik vond het gewoon spannend om de eerste brief te ontvangen. (Ivionne Brienesse)

 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!