Bedankje van het engelenuitzendbureau

“Kerstengel,

Ik kwam wat moedeloos aanlopen en zag het tasje aan de deur. Binnen opengemaakt en las de kaart ‘gescheiden en toch bij elkaar’. Heb de lichtjes aangedaan en denk daaraan als ik er naar kijk. Wij hebben elkaar nog al is het gescheiden. Dank kerstengel, ik brand ze elke avond en zal eraan denken. Je hebt wel eens een zetje nodig af en toe”. 

“Lieve kerstengel,

Langs deze weg wil ik jou bedanken voor alle lieve woorden en cadeautjes.
In het afgelopen jaar heb ik een aantal verdrietige dingen meegemaakt en door deze aandacht voel ik mij gezien”.

 

“Lieve engel van de Wijnstok,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de lieve, leuke, lekkere en mooie attenties die ik de afgelopen 4 weken in mijn brievenbus aantrof!

Wat fijn dat er op dit moment een speciale engel is die wat extra aandacht heeft voor mij. Ik kan het eventjes goed gebruiken.

Het is een moeilijke en zware tijd momenteel voor mij, maar dit waren echt lichtpuntjes voor mij, waarvoor nogmaals dank”!

 

Zomaar een greep uit de vele bedankjes die we binnen kregen van de ontvangers.

Juist in deze tijd was het heel bijzonder om het engelenproject te organiseren. Er zijn 45 mensen bezocht door 35 engelen.

Een woord van dank aan de engelen voor jullie vlieguren en de creativiteit in het maken en zoeken naar cadeautjes.
Sommige engelen moesten ook heel vindingrijk zijn in het brengen van hun post. Want hoe kom je ongemerkt bij de brievenbus als je het hele tuinpad af moet lopen en de gordijnen open zijn? Of, hoe kom je in een flat waar je moet bellen om de deur te openen? Maar het is gelukt, en zo zie je maar, engelen zijn bijzondere wezens….
Het project zit er op. De deuren van het uitzendbureau zijn gesloten. Wij wensen u allen een gezegend 2021 toe.

Namens het engelenuitzendbureau

Alice en Ivonne

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!