Fotoverslag verbouwing

Afgelopen week gingen de eerste heipalen voor de nieuwbouw de grond in. In totaal worden er 51 palen geslagen. De stalen buispalen worden de grond in geslagen met een valgewicht van 1000kg tot de vereiste diepte. Daarna worden de palen volgestort met beton. Op deze manier veroorzaken de hei-werkzaamheden minder overlast voor de omwonenden.

Hier worden de eerste kozijnen in de kerkzaal geplaatst. De komende periode zal ook het binnenwerk van de kerkzaal worden gedaan. Naast het plaatsen van kozijnen zal ook de binnenkant van de kerkzaal worden geverfd.

Hier ziet u een doorkijkje door de oude Rommeldamzaal. Het terrein rond De Rank is gesloopt en wordt nu klaargemaakt voor de nieuwbouw.

Voor en na foto van de situatie van de nieuwe Rommeldamhal. De contouren van de Rommeldamhal worden zichtbaar, nu de grond is voorbereid en het zand is gestort. Op de volgende foto’s ziet u de Rommeldamvloer in wording. Op de laatste foto is de wapening van de vloer aangebracht, een samenstelling van gevlochten ijzer. Dit vormt de basis voor de nieuwe hal die naast onze kerk gebouwd gaat worden.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!