Doe mee met de Jerusalema Challenge!

De Jerusalema Challenge gaat momenteel het internet over. Een vrolijk dansje op een nog vrolijker nummer. Het lied Jerusalema van de Zuid Afrikaanse artiest Master KG is een aanstekelijke gospelsong met de bedoeling om hoop, troost en positiviteit te verspreiden in deze moeilijke tijd: Jeruzalem, mijn thuis, red me en ga met me mee, laat me hier niet achter’. Jeruzalem is een stad die troost biedt aan alle mensen, een plek om naar uit te zien.

Als pastores zijn wij enthousiast over deze hoopvolle boodschap. Het lijkt ons mooi om dit als gemeente uit te dragen, samen met jong en oud. Daarom hebben wij alvast een start gemaakt met de challenge. Wij hopen dat jullie ook  meedoen! Het is een simpele dans die je alleen of samen met je gezin of je vrienden kan doen. Van alle inzendingen maken wij een leuke video. 

Hoe kan je meedoen? 

Maak een filmpje waarin je drie keer achter elkaar de danspassen doet, met je camera in liggende stand. Stuur jouw filmpje uiterlijk 8 november op naar Martha (huizinga.mf@gmail.com). De danspasjes kun je oefenen via deze link. Bekijk hier onze promo. 🙂 

#samenverbonden #voetjesvandevloer #jerusalema 

Link naar dans-instructie: 

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!