Zoals je wellicht weet, wordt er vanuit onze kerk om de veertien dagen een gebedsbijeenkomst gehouden. Niet iedereen heeft de gelegenheid en/of de behoefte om deze fysiek bij te wonen.

Om toch op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de gebedsbijeenkomsten, starten we met een gebeds(whats)app. Dit was al wat langer een wens, maar wordt nu door coronaomstandigheden versneld ingevoerd.

In deze groepsapp komen de data van de gebedsbijeenkomsten te staan, zodat je ook vanuit huis kunt deelnemen. Via de app kun je laten weten dat je meedoet. Dat hoeft natuurlijk niet, maar geeft wel meer verbondenheid. Wil je meedoen of wil je de mogelijkheid hebben om gebedspunten aan te leveren? Gebruik dan de volgende link: https://chat.whatsapp.com/F2kdhajbUWF4R6dfycWMFR (werkt alleen mobiel). Of scan de hier onderstaande QR-code. Je kunt natuurlijk ook je 06-nummer mailen naar gebed@pkndubbeldam.nl met het verzoek om te worden toegevoegd aan de Gebedsapp.

Mocht je gebedspunten willen aanleveren waarvan je eigenlijk niet wilt dat iedereen daarvan op de hoogte is, kun je die ook naar het onderstaande e-mailadres sturen. De gebedsgroep begrijpt dan dat je deze vertrouwelijk aan hen toestuurt en zo zal zij deze punten dan ook behandelen.

Tot slot: de gebedsapp is géén discussieapp. Het is dus niet de bedoeling dat er naar aanleiding van items op de gebedsapp reacties over en weer komen.

Fijn als je mee wilt doen!

Namens de Gebedsgroep en Vorming en Toerusting

Leo Belder

gebed@pkndubbeldam.nl

Open de camera van je mobiel en richt op deze QR-code om de gebedsapp te openen.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!