Meld je aan voor de Huiskerk!

Vanaf aanstaande zondag 27 september starten we met de Huiskerk. De Huiskerk is bedoeld om met maximaal 6 personen bij iemand thuis op een aangepaste wijze de zondagse eredienst te vieren (uiteraard met 1,5 meter afstand). De Huiskerk vindt 1 keer in de 2 weken plaats. Er komt dan telkens een korte overdenking van 10 minuten live met vragen ter bespreking.

De Huiskerk is zeker ook bedoeld voor gezinnen. Dus kinderen zijn van harte welkom. Daar gaan we op een creatieve manier met elkaar mee om. Het is een vaste groep waar je de komende 7 keer mee samenkomt om te vieren en te delen. Het is aan de Huiskerk zelf hoe je verder invulling geeft aan de ochtend. Op de volgende data vinden de Huiskerken plaats: 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 29 november, 6 december, 20 december.

We starten met vijf Huiskerken. De volgende families stellen hun huiskamer open:

  • Joanne en Erwin Belder (Groene Kruislaan)
  • Anja en Sjoerd Slikboer (Prunuslaan)
  • Inge en Mark Prins (Visserstuin)
  • Ronald en Ronella van Walsum (Prunuslaan)
  • Dirk en Nel Frans (VOL) (Riouwstraat)

Dirk en Nel Frans zijn al gestart met de huiskerk en delen hun ervaringen:

“Maanden lang volgden Nel en ik samen online diensten live. Mooi, maar we misten het contact met andere gemeenteleden. We hebben toen twee andere gemeenteleden bij ons in de buurt uitgenodigd. Ze bleven ook koffie drinken. Een paar keer daarna hebben we hen gevraagd gezellig warm te blijven eten. We hebben lang doorgepraat over de dienst en over ons geloof. Al doende hebben we elkaar goed leren kennen.”

 Dirk en Nel Frans

Meer informatie over de huiskerk is te vinden op de betreffende pagina: Huiskerk. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Deel dit nieuwsbericht!

Email
WhatsApp
Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsupdate!