1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Kerstactiviteiten

Tijdens de kersttijd organiseren we activiteiten die bijdragen aan de boodschap van Kerst: de geboorte van Jezus. Voel je welkom op een van de kerstactiviteiten van de protestantse wijkgemeente Dubbeldam:

 

Lichtjestocht

Protestantse wijkgemeente Dubbeldam gaat zaterdag 14 december de straat op met een prachtig verhaal: Jezus is geboren! Beleef het kerstverhaal door mee te lopen met deze bijzondere wandeling, ga met een herder en zijn herdersjongen mee op stap. We beginnen dit jaar om 17.00 uur met lopen. Lees verder >>>

 

engelen zingen in het park

 

Kerstdiensten

Er zijn met Kerst twee diensten in de kerk; op kerstavond en kerstochtend. Ze zijn vaak druk, dus is het handig om wat vroeger te komen. Zie voor meer informatie de pagina over de kerstdiensten.

 

Kerstviering voor ouderen

Op dinsdag 20 december vindt de kerstviering voor ouderen plaats.


Kerstherberg

Het is een goede traditie om op hoogtijdagen bij elkaar te zijn; te praten, te eten en te delen. Op tweede kerstdag, 26 december, opent de kerstherberg in gebouw de Rank aan de Dubbelsteijnlaan West 70 zijn deuren om half elf ’s morgens.

 

Kerstengelen

In onze gemeente is voor advent een engelenuitzendbureau opgezet voor de adventsperiode. De engelen gaan in het grootste geheim, stiekem, kleine attenties aan deuren hangen bij mensen die in deze donkere periode een beetje licht en warmte kunnen gebruiken.