1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Doelen die we steunen

Hier vindt u meer informatie over alle doelen die binnen en vanuit de kerk worden ondersteund, en hoe onze kerk betrokken is bij de maatschappij. Ook hebt u ze in november 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 kunnen zien op de GoedeDoelenmarkt die werd georganiseerd binnen de kerk. Foto's van dit evenement zijn hier te vinden.

 

Het diaconaal project

Elk jaar aan het begin van de vastentijd staat het offerblok bij de uitgang van de kerk. Dertien weken lang is de opbrengst daarvan bestemd voor het diaconaal project. In samenwerking met de ZWO-commissie wordt het doel elk jaar bepaald. In 2019 is gekozen voor het project ‘Een dierbaar cadeau' van Stichting Red een kind.

 

De voedselbank

Sinds 2015 is de maand juni de maand voor de Voedselbank binnen onze kerk. Alle wijkgemeenten van de PGDD zamelen in voor de Voedselbank. In Dubbeldam doen we dat d.m.v. een sponsoractie. U kunt een heel pakket sponsoren, maar ook een half of een kwart pakket.

Informatie vindt u in het kerkblad, of in de informatiebrief die u in juni bij het uitgang van de dienst uitgereikt krijgt.

 

Het vakantiebureau

" www.hetvakantiebureau.nl " verzorgt vakantieweken voor iedereen voor wie het - om welke reden dan ook- niet (meer) zo eenvoudig is om op vakantie te gaan. Op verschillende locaties, alle gelegen in een prachtige omgeving zijn er mogelijkheden voor de gasten om te genieten van de natuur, de gezellige sfeer, de gastvrijheid, de verschillende activiteiten, en de zorg van de vrijwilligers die iedere dag voor de gasten beschikbaar zijn.