1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

World Servants update

Komende zomer gaat Ilona weer met World Servants op reis. Dit keer zal ze opnieuw afreizen naar Ghana, om daar in het noorden van het land mee te gaan bouwen aan de realisatie van lerarenwoningen. Zodat ook in Sumniboma nr. 2 het hele jaar door lesgegeven kan worden. De eerste actie hebben we al achter de rug. Voor de goede doelenmarkt zijn allerlei bloemstukjes gemaakt die voor World Servants zijn verkocht. Hiermee is al een mooi bedrag opgehaald. Nogmaals bedankt hiervoor!

 

Vanaf december is Ilona weer elke eerste zondag van de maand in de hal van de kerk te vinden met de inmiddels welbekende Wilhelmina - pepermuntjes en topdropjes voor de liefhebbers. Daarnaast kunt u ook dit jaar weer oliebollen bestellen. De opbrengst van de oliebollen zal geheel ten goede komen aan het project in Sumniboma nr 2, Ghana. Net als bij voorgaande edities van de oliebollenactie zullen ook dit jaar de oliebollen gebakken worden door bakker Korteweg.

 

De prijzen:

- Oliebollen 12 voor € 9,75 of € 0,95 per stuk

- Appelbeignets 5 voor € 8,75 of € 1,75 per stuk.

 

LET OP: Op zaterdag 30 december kunt u de oliebollen tussen 9.30 uur en 12.30 uur ophalen of laten bezorgen tussen 11.00 uur en 14.00 uur. De kosten voor het bezorgen zijn € 1,00 in Dubbeldam, € 2,50 buiten Dubbeldam. Bent u 75+, dan is de bezorging gratis. U kunt oliebollen bestellen tot en met woensdag 27 december.

Bestellen kan via e-mail. U krijgt dan altijd een bevestiging van uw bestelling. U kunt voor uw bestelling ook de oliebollenbus gebruiken, die vanaf 3 december weer in de hal van de kerk staat.